LomaGuru Apartment, Levi

Meilä on Levin Isorakassa tämmönen näppärä paritalohuoneisto, jossa voitta olla ihan perhheen kesken tahi sitten kaveritten kansa. Tässä on kaks erillistä makkuuhuonetta; alhhaalla parisängyllinen ja ylhhäällä kahela erillisellä sängyllä varustettuina. Yläkerrasta löytyy lisäksi oikhein soma oleskelu/tv-huone, jossa voipi raatia kaverin kanssa vaikka aahmuun asti. Olema viehneet sinne vähän viihykettäki eli kirjoja ja pelejä, jos tuntuu, ettettä ole juttutuulella. Ja laitoin mie siihen tv-toosaan kiinni ääni- ja näyttökaapelikki, jos vaikka halvatta omalta kompuutterilta kattoa jottain. Lisäksi sieltä löytyy pleikkari, jolla voipi pellaamisen lisäksi kattella eläviä kuvia deeveedeeltä. Ja koska tilantheet vaatii joskus enemmänki nukkumapaikkoja, niin tässäki huohneessa voipi nukkua kaks henkeä, ko vaan levhäyttää tuon sohvan auki. Ylhhäällä on myös pikkunen vessa ja semmonen kiva lukunurkkaus, johon laitoimma kaks tosi isoa säkkitoolia, joissa voi vaikka päikkärit vetassa, jos niin huvittaa.

Alakerrassa on sen makkuuhuohneen lisäksi köökki ja ruokailutila, jossa isompiki saki syöpi mukavasti yhessä takkatulen loistheessa. Saunatilat löytyy tottakai myös ja saunohmaan soppii yhtaikhaisesti ainakin 6 nälkhiintyneempää tai sitte 4 semmosta paremmin syönyttä kaveria. Saunaosaston vierestä löytyy saunakamari, josta pääsee terassille vilvottelehmaan ja jos ootta jokhainen tottuhneet nukkuhmaan iteksenne omissa huohneissanne, niin siinä kamarissakin on vuojesohva, jossa kaks mahtuu koisihmaan oikhein mukavasten. Yhelle vauvallekki met saatamma laittaa pinnapunkan pysthöön ja syöttötuoliki löytyy pikkukläpile tarvittaessa. Koirista ja kissoista met piämmä mahottomasti emmäkä pahastu ollenkhaan, vaikka otatta lemmikinkin mukhaan. Pittäähän se lemmikittenkin päästä lomale eikä se anoppikhaan aina jaksa niitä hoiella.

Puuliiterissä on suksille voitelupukki, jos halvat vähän pistää luistoa pohjaan, mutta jos et ossaa, niin pyyä apua - met ossaama senki homman. Ja jos tuntuu, että hartioita kirraa, niin mie se vain saatan tulla hierontapöyän kanssa illala käyhmään, jos vaan kerkiän. Helpompihan se on, jos tämänki soppii etukätheen, mutta eihän sitä aina tiiä, kirraako vai ei.

Olema viehneet sinne myös lumikenkiä ja sauvoja, joita kannattee välilä ulkoiluttaa ja löytyy sieltä myös pulkat sekä ahkio lapselle. Saatamma met muittenkin välinetten kanssa avustaa, jos vain pyyättä.

 

LomaGuru Apartment, Levi

Hankatie 5 B

99130 Sirkka

Tero ja Oona Kuru

GSM +358 400 505 952

lomaguru@gmail.com